Fodrászat

A szakmai felkészültség csak egy dolog, de ennél még fontosabb, hogy veled együtt készítjük el az új frizurádat. Addig nem hullik hajtincs a földre, ameddig biztosak nem vagyunk abban, hogy az arcodhoz és egyéniségedhez javasolt haj neked is be fog jönni. Ja és nálunk az 1 cm. vágás az 1 cm. vágás...

Fodrászat

Hajhosszabbítás

KÉZMŰVES HAJHOSSZABBÍTÁS, EGYEDILEG A SAJÁT HAJSZÍNEDHEZ HANGOLVA

Póthajaink kézműves munkák, egyedileg legyártva, magyar hajból, 110 színű színpaletta segítségével az eredeti hajadhoz hangolva. Hol végződik a saját haj és hol kezdődik az illesztés? Nehéz lenne megállapítani. A legtöbb előregyártott póthaj hátránya, hogy maximum 10-15 féle színből választhatsz.

A VÉKONY SZÁLÚ HAJAK HOSSZABBÍTÁSA IGAZI KIHÍVÁS. MIÉRT?

  • Mert a saját haj kevés, így igazi technikai kihívás az illesztések helyének megtervezése és elrejtése.
  • Mert ilyenkor maximum csak 100 tincset tehetünk fel, de mégsem tűnhet ritkásnak, kevésnek
  • Le kell győzni a késztetést, hogy egy Jeniffer Lopez féle oroszlánysörényt tegyünk fel, mert 1 hónap alatt csomókban fog kiszakadni a saját hajad az extrém plusz súlytól. Szóval sokszor a kevesebb több...
Hajhosszabbítás

Hajeladás

Azonnali készpénzt kínálunk (5-35.000 Ft)
Magas árat kínálunk amennyiben szép, egészséges, festetlen és legalább 40 cm. hosszú eladó hajad van. A rövid és sötét hajak (min. 40 cm) kevesebbet érnek, a hosszabb szőkék (60-70 cm) pedig többet. Hajvásárláskor előre bejelentkezés szükséges, mert amennyiben fel tudjuk használni eladó hajad és neked is megfelelő az ajánlatunk, akkor rögtön egy szuper frizurával és készpénzzel távozhatsz.

Most egy 5000 Ft értékű ajándékutalvány is jár
Amennyiben megfelelt számodra az ajánlatunk, most még egy 5000 Ft-os ajándékutalványt is kapsz a készpénzen felül. Ezt saját magad is felhasználhatod, vagy ismerőseidnek ajándékozhatod, hogy örömet szerezz nekik. Szabó Győző, több Barátok közt szereplő, Nyári Dia, Bozsek Márk, Ganxta Zoli és többek között Cserpes Laura is minket választott.

Speciális vágás ingyen (értéke 8.490 Ft) 
Nagy változás előtt állsz, de pozitív értelemben. Komoly gyakorlattal rendelkezünk, hogy arcodnak megfelelő, új frizurát készítsünk neked. Az egyedi vágás ára normál esetben 8490 Ft, ezt most ajándékba kapod. Képet is hozhatsz magaddal, vagy bízd ránk magad teljesen. Budapest egyik kedvenc fodrászata vagyunk, tapasztald meg te is, hogy miért!
Hajeladás